Benayoun:OFF!

2010.10.14. 16:08

 

A sérülés múlt héten 'derült ki', mikor Benajun az izraeli válogatottal hazautazott Izraelbe. Nos, Josszit nemrég megvizsgálták, és hat hónapig nem játszhat, így kihagyja válogatottja Görögország és Horvátország elleni mérkõzéseit, ám a Chelsea számára nagyobb veszteség az õ hiánya, hiszen ez idõ alatt a szezon nagy része el is telik. A játékos jövõ héten mûtik majd meg.

Emiatt a Chelsea lehet, hogy januárban igazol egy újabb középpályást, hiszen ezáltal egy stabil csere (olykor akár kezdõ) játékos dõlt ki.
Benajun júliusban igazolt a Kékekhez, és eddig azt nyújtotta, amit elvártak tõle, de a pályán néha idegenként mozgott új társai között, és sajnálatos módon kiesése még inkább visszaveti õt a beilleszkedésben.
Jó hír Carlo Ancelottinak, csapatának és annak szurkolóinak, hogy Alex illetve Salomon Kalou jövõ héten edzésbe állnak, így rövidesen ismét teljes értékû munkát végezhetnek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr732371856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása