Előzetes: Blackburn-Everton

2010.08.12. 12:19


 

 

 

 

 

 

 
 

Everton vs Blackburn Rovers

Barclays Premier League
Időpont:2010.08.14(Szombat) 16:00

Helyszín:Ewood Park, Blackburn

A stadion

A Blackburn játszik legrégebben jelenlegi stadionjában. A Stamford Bridge és az Anfield Road is korábban épült, mint az Ewood Park, de a Chelsea és a Liverpool később költözött be. A stadion a Darwen folyó partján található Blackburnben, Lancashire-ben.

Felkészülés

A Roves az idén nyáron 10 felkészülési mérkőzést játszott.Négy győzelem(Southport,Fleetwood Town,Sidney,Celtic),négy vereség(Preston,Huddersfield,Rangers,AEK Athens),és két döntetlen(STURM Graz,Hearts) a mérlegük.

A vendég együttes 13 mérkőzésen szerepelt.Hét győzelem(Sidney,Melbourne,Brisbane,Forfar,Preston,Norwich,Everton),három döntetlen(Bangor,Airbus,Clyde),és két vereség(Wolfsburg,Sligo Rovers) szerepel a nevük mellett.

Esélylatolgatás

A Vendég gárda az esélyese a mérkőzésnek,de a hazai pálya előnyével élhet majd a Blackburn,és akár meglepetés is születhet.

Blackburn-Everton 45%-55%
 

Szerző: nWnC*

1 komment

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr82216723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nWnC* 2010.08.12. 12:37:54

HÍRÍÓNAK LEHET JELENTKEZNI !
MSN-címem,vagy ha nincs msn címed ,csak küld a :
chelseaman96@windowslive.com
Cimre ;)
Várom jelentkezésed ;)
süti beállítások módosítása