Magyar idő szerint hat óra után nem sokkal ért véget a nap egyik leghosszabb „ostroma”: a Newcastle végül megadta magát a Liverpoolnak, és elengedte Andy Carrollt. A hírt a „vörösök” hivatalos honlapja is megerősítette, a klub oldala ugyan nem közöl pontos árat, de klubrekordról ír.

A Liverpool az elmúlt órákban Luis Suárezt 23 millió fontért szerezte meg, a korábbi rekordvétel Fernando Torres megszerzése volt 21 millió fontért még 2007-ben.
A BBC napi összefoglalójából arra lehet következtetni, hogy a játékosért tett 30 millió fontos ajánlatot még elutasították a „szarkák”, a 35 milliósnak azonban már nem tudtak nemet mondani. Az interaktív fórumon többen – szurkolók, szakértők stb. – hitetlenkedve fogadták az összeget, többen is megjegyezték, hogy ez az átigazolási díj magasabb, mint amennyit korábban Wayne Rooneyért, Edin Dzekóért vagy David Villáért kifizettek. (Rio Ferdinand, a Manchester United védője twitterén meg is jegyezte, hogy az angol piac jelenleg az őrület jeleit mutatja.)
Megjegyzendő, Andy Carrollnak úgy kellett megfelelni az orvosi vizsgálaton, hogy jelenleg combsérüléssel bajlódik. Ez végül megtörtént: késő este a Liverpool hivatalos honlapján bejelentette, hogy Andy Carroll öt és fél esztendőre aláírt a „vörösöknek", meze pedig a 9-es lesz, amely Fernando Torres távozása miatt árván maradt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr542631124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása