Amiről már órák óta pusmogtak, hivatalossá vált: a Liverpool öt és féléves szerződést kötött az Ajaxból érkező Luis Suárezzel. A 24 esztendős uruguayi csatárászért 23 millió fontot fizettek az angolok, a játékos a 7-es számú mez büszke tulajdonosa lesz. 

 

 

A 38-szoros uruguayi válogatott futballista 2007 és 2011 között szerepelt az Ajaxban, de igazán a nyári vébén hívta fel magára a figyelmet. A játékos 108 meccsen szerepelt az amszterdami alakulatban, ezeken 81 gólt szerzett, azaz életbevágóan fontos találatok érkeztek vele az Anfieldre.
A csatárról már délután lehetett tudni, hogy száz százalékig biztosan csatlakozik a Vörösökhöz, ám mivel az EU-n kívüli állampolgárról volt szó Angliában, némiképp lelassult a munkamenet. 
A szurkolók számára azonban az a lényeg, hogy 2016-ig náluk játszik az egyik leggólerősebb labdarúgó.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr922631130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása