Előzetes: MU-Newcastle

2010.08.15. 14:01

 

 

 

 

 

 

 

Manchester United vs Newcastle United

Barclays Premier League
Időpont:2010.08.16(Hétfő) 21:00


Helszín:Old Trafford,Manchester

A stadion

Az Old Trafford stadion a Manchester United hazai pályája 1910 óta. A stadiont építtette: Archibald Leitch. A stadion beceneve The Theatre Of Dreams (Az álmok színháza). Ezt az elnevezést Sir Bobby Charlton találta ki. Anglia második legnagyobb stadionja a Wembley után. A második világháború alatt, 1941-től 1949-ig a Manchester United a városi rivális, a Manchester City stadionját, a Maine Roadot használta. A stadion sok nagy eseménynek adott otthont. Amikor valami miatt a Wembley-ben nem tudtak játszani, az angol válogatott itt játszotta hazai meccseit (például Anglia-Magyarország 3:1, 2006). De az 1966-os világbajnokság pár meccsét, az 1996-os Európa-bajnokság meccseiből is itt rendeztek néhányat, de itt volt a 2003-as Bajnokok Ligája-döntő is (Milan-Juventus). Az UEFA 5 csillagos minősítést adott a stadionnak. A stadionban a legtöbb néző (76098) a 2007. március 31-i Blackburn Rovers elleni 4:1-es győzelem alkalmával volt.

A keretek

Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, O'Shea, Neville, Rafael, Vidic, Brown, Evans, Smalling, Evra, Fabio, Valencia, Nani, Cleverley, Gibson, Scholes, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Rooney, Owen, Berbatov, Hernandez.

Newcastle United: Harper, Coloccini, Enrique, Nolan, Williamson, Barton, Guthrie, Carroll, Routledge, Lovenkrands, Perch, Taylor, Smith, Gutierrez, Xisco, Forster, Ameobi, Krul, Ranger.
 

Hiányzók

Wayne Rooney valószínüleg nem lép pályára,miután kiújult bokasérülése.Javier Hernandez(alias Chicharito),perdig szerdán még válogatott mérkpzést játszott válogatottjával,kérdéses a játéka.

Vendég oldalon több hiányzó van.Andy Caroll visszatérő sérülése végett kétséges a hétfői játéka,Magpies a héten a Rangers ellen felkészülési mérkőzés során szenvedett sérülést,de már edzett.Alan Smithnek bokaproblémái vannak,de bevethető,azonban a támadó Leon Best,és a védő Danny Simpson nem bevethető.Sol Campbellnek még várnia kell a bemutatkozásra,továbbá Steven Taylor váll és az új szerzemény Gosling térd problémái miatt maradnak távol egy ideig a pályától.

Esélylatolgatás

A Manchester egy hete az Angol szuperkupát gyűjtötte be,s ez lendületet adhat a bajnokságban.Nehéz helyzetben a vendég eggyüttes,amellett,hogy újoncként szerepelnek,sok sérült és az Old Trafford félelmetes hangulata hátráltathatja Chris Hughton munkáját.
 

Szerző: nWnC*

1 komment

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr602223217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nWnC* 2010.08.15. 15:19:05

Hali!
Szeretnétek tippjátékot ?
Minimum 5 ember esetén inditjuk el.
Ajándék is jár(hat) a győztesenk!

További jó olvasgatást!
süti beállítások módosítása