Kakuta 16 alkalommal lépett pályára a Chelsea felnõttcsapatában, nemrég hosszabbított a Kékekkel, méghozzá 4 és fél évvel. A francia játékos elsõsorban a több játéklehetõség miatt vált klubot, pontosabban kerül kölcsönbe az idény végéig.
A francia U20-as válogatott középpályás 2007 júliusában csatlakozott a klubhoz, a debütálására 2009 novemberében került sor. A múlt nyáron az U19-es válogatottat Európa-bajnoki címhez vezette.

Fulham:
Elsőként az olasz Sampdoria tett ajánlatot a 31 éves Fulham játékosért  Geráért, de a hírek szerint a Fulham ezt visszautasította. Azt még nem lehet tudni, hogy vajon az olasz klub tesz-e újabb ajánlatot, az viszont biztos, hogy igyekezniük kell, az átigazolási időszak ugyanis hamarosan véget ér, Gerát pedig több klub is leigazolná.
 

A Chelsea másik fiatalját is kölcsön adta.Patrick Van Aanholt a szezon végéig a Leicestert fogja erősíteni.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr672615692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása