Liverpooliként a legtöbb gólt lőtte ellene, hétfő este mégis öt és fél éves szerződést kötött a Chelsea-vel Fernando Torres. A jövőben a 9-es mezt viselő spanyol világbajnok csatár 50 millió fontért került Londonba. A támadó boldogan konstatálta a történteket, de elismerte, nagyon kemény néhány nap áll mögötte. A Kölyökre hétvégén még nehezebb pillantok várnak, hiszen Chelsea-Liverpool rangadót rendeznek a bajnokságban. Futballistáért Angliában még nem fizettek ennyi pénzt...

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Chelsea-hez kerültem - nyilatkozta az aláírást követően a hispán futballsztár. - Már alig várom, hogy ebben a szezonban és a jövőben még évekig segíthessek új csapattársaimnak. Sokszor játszottam a Chelsea ellen a Liverpoollal (összesen hetet lőtt ellenük - a szerk.), ezeket a meccseket sosem fogom elfeledni. Tudom, hogy sok kiváló futballista játszik a az együttesben, de keményen fogok dolgozni, hogy bekerüljek a csapatba. Nehéz pár nap van a hátam mögött, de most már megnyugodhatok. Remélem számtalan fontos góllal boldogítom majd a Chelsea szurkolóit."  

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr942631112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása