Három döntetlennel nyitottuk a hétvégét,és mindhárom meccs 1-1-re végződött.(Stoke City 1-1 West Ham United,Aston Villa 1-1 Bolton Wanderers ,Blackburn Rovers 1-1 Fulham)

És hozta "szokásos" formájat a Newcastle.A meglepetést.Ezelőtti fordulóban meglepetésre hazai pályán kikaptak a Blackpooltól,azonban szombaton,a Manchestertől pontot rabló Evertont verték idegenben.Ki tud kiigazodni ezen ?

Elfogyott a koncentárció az Arsenal csapatánál.Egy rendkivűl szerencsés góllal még vezettek is,ám a 95.(!) percben,Darren Bent pontot rabolt .

Rangadót rendeztek Manchesterben.A United fogadta otthon a botladozó 'Pool-t.Berbatov két góljának köszönhetően,már sokan gondolhatták,hogy lefutott a meccs,ám erre (még) tudott válaszolni Gerrard,aki szintén duplázott.Azonban a 84.percben Berbatov megszerezte harmadik gólját.Egy beadást követően zavartalanul vehette le a labdát,s nagyjából a tizenhatosról ollózott,lövése a felsőlécről pattant a vonal mögé.

 


 

A hévtvége utolsóelőtti angol mérkőzésén nem született komolyabb meglepetés.A nyáron jól megerősödő Manchester City utazott a Wiganhez,és magabiztosan nyertek 0-2-re.

Az első félidőben eldöntötték a mérkőzést a londoni kékek.Már az első helyzetből gól született Kalou révén,majd jött Malouda kétszer,és a tavalyi gólkirály Drogba is feliratkozott a góllövők közé még a félidő előtt.A második félidőben azonban nem született több gól.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr422310600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása