2-1 arányban kapott ki a Chelsea

 

Nem sikerült a Chelsea főpróbája a Community Shieldre, a frankfurti vereség után Hamburgban is zakóztak a Kékek, pedig sokáig vezettek.

 

 

 

A Chelsea bebizonyította, lehet kétszer is ugyanabba a folyóba lépni, hajmeresztő védelmi hibák miatt hódolt be ismét Németországban, ezúttal a Volksparkban, Hamburgban.
Már az első félidőt is egy baki döntötte el, de a Kékek javára, Pitroipa tálcán kínálta a labdát Essiennek, aki betört, de nem tüzelt, hanem inkább Lamparddal lövetett gólt. Nem volt egy körömrágós félidő.
A térfélcserét követően Anelka és Van Nistelrooy is elpuskázott egy ordító helyzetet, akkor még senki sem sejtette, hogy a hajrá nem várt fordulatot tartogat. Zsirkov kissé meggondolatlan hazaadásáról Turnbull maradt le, Petric lépett közbe, s megköszönte az ajándékot. A slusszpoénról a dél-koreai tehettség Hjung Min Szon gondoskodott, aki Terrytől csent labdát, Carvalho mellett húzta el, s játszi könnyedséggel a kapu közepébe tüzelt.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr612201194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása