Chamakh inspirálta győzelemre az Arsenalt egy a várakozásoknak megfelelően nagyon szervezett, fegyelmezett, masszív Birmingham ellen, amely nem adta olcsón a bőrét. Diaby volt az Ágyúsok vezéregyénisége az első félidőben Fabregas távollétében, de a kapu előterében rendre elfogyott a tudomány a hazaiaknál.Meg is bosszúlta ez magát,ugyanis a 33.percben a birminghami "óriás" Zigic megszerzete a vezetést.Erre azonban jött nem sokkal később a válasz...Nasri tizenegyesből talált be,majd meg is fordította a londoni alakulat a meccset Chamakh-nak köszönhetően.

 

Bár a Fulham szerezte meg a vezetést,a vendég Tottenham nyert Geráék ellen.

A Manchester United tegnap már 2–0-ra is vezetett a Premier League 8. fordulójában a West Bromwich Albion ellen, ám végül meg kellett elégednie a döntetlennel, mert előbb Patrice Evra talált a saját kapujába, majd Edwin van der Sar hibázott nagyot. A „vörös ördögök" skót menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint négy-öt góllal kellett volna vezetniük az első félidőben.Az első gólt Cicharito szerezte ,majd érkezett Nani.Ezután szépített a West Brom,de nem gondolták volna sokan,hogy akár pontot is hozhatnak Manchesterből.Pedig ez történt ...Egy rossz beívelést Van Der Sar lehúzta,ám kezáből kiesett a labda az újonnan érkező Tchoyi elé ,aki az üres kapuba helyezett .

 

Az Everton–Liverpool városi derbire egyik csapat sem a legjobb előjelekkel készülhetett. A hazai pályán játszó, a tabellán csak a 17. helyen álló Evertonnál elsősorban az okozott problémát, hogy sérülés miatt Steven Pienaar, Louis Saha és Marouane Fellaini sem volt hadra fogható. Az Evertonhoz hasonlóan hét forduló alatt hat pontot szerző Liverpoolnál az elmúlt másfél hét a klub eladásáról, az azzal kapcsolatos pereskedésről szólt, ráadásul Roy Hodgson helyzetét a lehetséges menesztéséről (a hírek szerint Kenny Dalglish lehet az utódja) szóló pletykák és Dirk Kuyt sérülése sem könnyítette.Meg is látszott,a 34.percben Leiva hibája után Cahill szerzett vezetést a hazaiaknak.Aztán a második játékrészben ismét egy védelmi hiba okozta a Lvierpool vesztét,Mikel Artteta büntetett,és állította be a végeredményt.

Nem hozott gólt a Chelsea vendégjátéka az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén.Ha van csapat, amely bizakodva várhatja manapság a Chelsea látogatását, az az Aston Villa. A birminghamiek a két gárda legutóbbi 11 Villa Park-beli mérkőzéséből mindössze egyet veszítettek el, tavaly ilyenkor például – amikor a londoni kékek legutóbb veszítettek el két egymást követő idegenbeli bajnokit – 1–0-ra nyertek ellene.Ez most nem jött össze, de a márciusi 1–7-et sikerült feledtetniük, és elmondhatják magukról: a legutóbbi 27 bajnoki fordulóban csak ők és a Manchester City játékosai voltak képesek megakadályozni a Chelsea-t a gólszerzésben. A két csapat nagy küzdelmet vívott egymással, és hogy a gólhelyzetekből nem sok jutott erre az estére, arra – tekintettel a két játékoskeret erősségére – megint csak a Villa játékosai lehetnek büszkébbek. Ez még akkor is igaz, ha a Chelsea-ből a betegeskedő Didier Drogba és a műtéte után még nem teljesen fitt Frank Lampard is hiányzott. Nem volt teljes a Villa kerete sem, Gabriel Agbonlahor mellett Emile Heskey sem vállalhatta a játékot.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap a Blackpool a Manchester Cityt fogadta.Az első félidőben nem esett gól ,de a másodikban öt is.Ebből Tevez ketőtt vállalt magára,mint igazi csapat vezéregyéniség,és még a végén Silva is vállalt egyet.E három vendég gól mellé kettő hazai is társult,de pontot nem sikerült otthon tartaniuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr792381309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása