Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger alapos megfigyelés alatt tartja az Anderlecht tini-szenzációját, Romelu Lukakut, legalábbis a játékos ügynöke szerint.

Lukaku, aki még mindig csak 17 éves, máris a nagyválogatottban játszik Belgium színeiben, az Anderlechtnél pedig lenyűgöző belföldi szerepléseket nyújtott.
 

 

 

 

Ezeknek a teljesítményeknek köszönhetően Lukakut az egyik legígéretesebb játékosnak bélyegezték az európai futballban, nem csoda, hogy az Arsenal londoni riválisával, a Chelseavel is szóba hozták.

De akárki is szeretné megszerezni a játékost, várnia kell legalább egy évet, hiszen a 17 éves csatár otthon szeretné befejezni tanulmányait.

Lukaku minden bizonnyal az Anderlechtnél marad erre az időre,de az ügynöke, Christophe Henrotay elárulta, egy átigazolás az egyik londoni gigászhoz létező lehetőség.

„Egy ajánlat az Arsenaltól? Olvastam ezt a hírt, de nincs jele hivatalos ajánlatnak.” Mondta Henrotay a Calciomercato-nak.

„De az angol klubok érdeklődése valós, jó kapcsolataink vannak velük, de egyelőre semmi konkrétummal nem szolgálhatok.”
 

Már jó ideje a Chelsea is soraiban szeretné tudni,és ajánlatot(kat) is tettek,de az Anderlecht egyiket sem fogadta el.AAbban az esetben ,ha London másik felébe igazol,joggal mondhatjuk gyerekes a felfogásuk ...

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr62365874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása