Meccs hír: Tottenham-Man'City

2010.08.16. 14:11

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham Hotspur 0-0 Manchester City 
Nézőszám: 35,928 személy
 

Folytatódott a két csapat között a háború,akár így is kezdődhetett volna a meccsbeharangozó,ugyanis tavaly -e két csapat közül jutott be a Bajnokok ligájába.Akkor a Spursnak sikerült.Idén másképp lesz?

Mily győnyörű a futball...Ez a mérkőzés ezt mutatta be,ugyanis a hazai csapat lenyügözően játszott...csak a gól hiányzott...

A mérkőzés első negyedórájának a végén a szögletet kütötte Joe Hart,de Huddlestone elé pattant ,aki lőtt is ,de az angol kapus bravúrral védett.

A másik oldaról is jöhetett a szöglet,azt egy védő fejelte ki,s a Tottenham egy játékosa közel 30 méterröl tűzte meg a labdát,az pontosan a kapu felső sarka fölé csavarodott,de megint ott volt egy Joe Hart.

A 28.percben Defoe elé került a labda az ötös körzetén belül,s csak belepiszkálni tudott a labdába,de az épp elég volt,hogy irányt változtasson azonban Hartot nem tudta becsapni.

A 30.percben Bale lőtt kissé kisodorva,laposan lőtt,és a kapu tövét találta el,ami Lennon elé pattant,de ismét csak gyönyörűen jött ki a kapujából Hart és védett nagyot.

 

A második félidőben a 68.percben cserélt.A vendégeknél Adam Johnson váltotta Wrigt-Phillipset,a hazaiaknál Keane helyére Pavlyucsenko érkezett.

 

 

Tevez próbálkozhatott ,de az egyik bekkben irányt változtatott a labda,így az elkerülte a kaput.

Ezután Pavlyucsenko többször is próbálta bevenni Hart kapuját,de ez a szombati napon,lehetetlennek bizonyult.

Maradt a 0-0 ,s ennek inkább a vendégek örülhettek,hiszen a Spurs egy szezora való helyzetet dolgozott ki,de volt egy Joe Hart...Joe hart ,aki megmentette a nyáron megerősödő,de a  nem összeszokó(lásd:mérkőzés) Cityt.

A mérkőzés embere:Joe Hart

 

 

 

Szerző: nWnC*

Szólj hozzá!

Címkék: meccshír

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr582225519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása