Sunderland 2-2 Birmingham City 
Gólszerző: Bent (24 tizenegyes)Carr (55 öngól) ill. Dann (77)Ridgewell (88)
Nézőszám: 38,390 személy

A 23.perc környékén Bent lódult meg a labdával,s Carr el tévesztve az ütemet belészállt,a játékvezető epdig a tizenegyespontra mutatott

Bent nem hibázott ,védehetetlenül a jobb sarokba rúgta.Bár Foster(Birmingham) érezte az irányt,nem érhette el.1-0!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második játékrészben jártunk ,amikor a Sunderland indította a támadást .Felívelték a labdát Bent felé,de Carr fejelt bele,s az saját kapuja felé tartott,és épphogy befért,öngól!2-0!

Ekkora már talán Steve Bruce is úgy gondolta,hogy meg van a meccs...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonban a 77.percben feléledt a Birmingham.Beadás érkezett ,s Dann kapura tudta fejelni.A labda áthaladt a gólvonalon,pedig a kapus rajta volt.2-1!

És jött a második gól is . Ismét csak egy beadás érkezett,s a nagy tömörületben valahogy Ridgewell berúgta a labdát.2-2!

Döntetlenre hozta a meccset a vendég gárda.Nem gondolták sokan,hogy kétgólos előnyt le ad a Sunderland,de mégis így lett.

 Bent (24 tizenegyes)

 

 Carr (55 öngól)

 

 

Ridgewell (88)

Szerző: nWnC*

Szólj hozzá!

Címkék: hír meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr372225896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása