Menesztették Hodgson-t a Liverpool edzői posztjáról,és már meg is találták az utódját.Személy szerint Kenny Dalglish az utód,aki 1985 és 1991 között három bajnoki címet és két FA-kupát nyert a Liverpoollal .

A Liverpool hivatalos honlapján megjelent közlemény a klub új tulajdonosának, John Henrynek a köszönetnyilvánításával kezdődik – a sportvezető Roy Hodgson elmúlt hat hónapban végzett munkáját köszöni meg.A „vörösök" ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontottak a nyáron a Fulhamtől érkezett szakemberrel. Helyét a szezon végéig a Liverpool korábbi játékosa és menedzsere (1985 és 1991 között), a klub utazó nagykövete és eddigi fejlesztési igazgatója, az 59 éves Kenny Dalglish veszi át.

 

A Liverpool a legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszített, míg összesen kilencszer kapott ki ebben a szezonban, és a 20 meccsen megszerzett 25 pontjával csak a 12. helyen áll a tabellán, így a váltás már várható volt.

„A Liverpool irányítása hatalmas kiváltságot jelentett számomra. A Liverpool egyike a viilág legnagyobb klubjainak. Az elmúlt néhány hónap karrierem legnagyobb kihívása volt. Nagyon szomorú vagyok, hogy a játékoskereten nem látszott a kezem nyoma és nem kaptam időt arra, hogy télen új játékosokkal átalakítsam a csapatot" – kesergett a szerződésbontást követően a távozó Hodgson, aki a játékosoknak és az őt támogató szurkolóknak is köszönetet mondott.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr182569501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása