John Terry sérülés miatt kihagyta az angol válogatott keddi mérkõzését Montenegró ellen, de holnap a kezdõ csapatban kap helyet, viszont Didier Drogba betegség miatt kihagyja a találkozót.

"Sem Lampard, sem Kalou, sem Drogba, sem Benajun, sem Alex, sem Sturridge nem bevethetõ, ám jó hír, hogy csapatkapitányunk, John Terry igen."
Carlo Ancelotti nem csak a hiányzókkal szolgált, hanem a kezdõcsapatot is elárulta, ami a következõ: "A Cech; Ferreira, Ivanovic, Terry, Cole; Ramires, Essien Mikel; Kakuta, Malouda, Anelka kezdõ tizenegy lép pályára Birminghamben." - mondta az olasz mester.
A sok hiányzó ellenére Ancelotti magabiztos a szombati meccsel kapcsolatban, még akkor is, ha a Chelsea manapság nem nyerni jár a Villa Parkba.
"Nem lesz könnyû, hiszen már az elõzõ idényben is kikaptunk az Aston Villa vendégeként. Viszont hazai pályán 7-1-re legyõztük õket, de ez egy teljes mértékben különbözõ találkozó lesz, mint a tavaszi."
"Szeretnénk megtartani, sõt, ha lehet még növelni is az elõnyünket. Ha nyerni tudunk, azzal nyomást helyezhetünk az üldözõinkre. Nagyszerû lenne, ha megszereznénk a három pontot."
"Jó erõfelmérõ lesz a holnapi, hiszen több fontos játékosunk nélkül kell bizonyítanunk. Mindig is hangsúlyoztam, hogy teljes mértékben elégedett vagyok a rendelkezésemre álló kerettel, és szerintem sikerült egy elég erõs kezdõt összeraknom."

Carletto ezt követõen a hiányzókról állapotáról ejtett pár szót.
"Lampard állapota javul, de még körülbelül két hétre van szüksége régi állapota visszanyeréséhez, Drogba pedig sajnálatos módon megbetegedett, de a hétközi Bajnokok Ligája-mérkõzésre már minden bizonnyal meggyógyul. Alex és Kalou is valószínûleg szerdára már jól lesznek." - mondta Carlo Ancelotti a ma kora délutáni sajtótájékoztatón.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr242375983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása