Kuyt bokatörést szenvedett!

2010.10.13. 18:24

 
 

A feje tetejére állt Dirk Kuyt élete, a Liverpool holland szélsője ugyanis bokatörést szenvedett! A 30 éves futballistát a svédek elleni Eb-selejtező 29. percében kellett lecserélni, a szőke szélvészt azonnal kórházba szállították. Holland értesülések szerint még az is előfordulhat, hogy vége a középpályás szezonjának.

Alighogy felépült makacs vállsérüléséből, Kuyt ismét a kórházban találta magát. Még félóra sem telt el a svédek elleni amszterdami selejtezőből, amikor egy Daniel Majstoroviccsal való légibalettet követően rosszul esett és elszállt a jobb bokája. 
Talán még a 4-1-es siker sem derítheti jobb kedvre a játékost: hosszú hetek kényszerpihenője után lehetett ismét a gyepen - rövid ideig. 
"Csodálatos esténk volt, ha azonban valami negatívat kellene mondanom, akkor az csakis Kuyt sérülése lehet - nyilatkozta Bert van Marwijk szövetségi kapitány. - Egyelőre nem ismerjük a pontos diagnózis, de attól félek, ez egy súlyosabb sérülés." 
Holland információk szerint bokatörést szenvedett a 30 esztendős futballista, akinek hiánya újabb csapás a nemzeti együttesre, no, és a kiesőhelyen égő Liverpoolra. Még az is előfordulhat, hogy a 73-szoros válogatott az egész idényt felépüléssel tölti majd. 
A bajt tetézi, hogy Kuyt neve felmerült az Internazionalénál, így azonban semmissé lett a lehetőség. Helyére állítólag Ibrahim Afellayt szerződtetné az olasz bajnoki címvédő.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr812369258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása