Podolskit a United hívja

2010.10.12. 17:05

 

Könnyen elképzelhető, hogy Lukas Podolski a téli átigazolási időszakban a Manchester Unitedhez igazol. A hírek szerint 12 millió font lehet az az összeg, amelyre Kölnben már nem mondanának nemet. A Vörös Ördögök nem először szeretnék leigazolni a német támadót, s mivel a Köln kieső helyen áll, így a nagyobb sikerek reményében ő is hajlana a váltásra.

 

 

A korábban a Bayern Münchenben futballozó Lukas Podolsi 2009 nyarán nagy reményekkel tért vissza nevelőegyüttesébe, ám az általa várt sikerek elmaradtak. A Köln a kieső zónában tanyázik, és a német válogatott támadó türelme egyre fogy.

A játékos számára Sir Alex Ferguson adhat mentőövet egy 12 millió fontos ajánlattal. A skót szakember már korábban is érdeklődött a játékos iránt, s tudni véli, hogy Podolski szívesen igazolna Angliába.
 

A nyáron ,a másik manchesteri gárdával is összebronálták.(http://premierleaguenews.blog.hu/2010/07/10/pletyka_podolski_utja_a_cityhez_vezet#more2142972)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr202365947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása