A Chelsea-szurkolók számára lesújtó hírek érkeztek Izraelből. A londoni alakulat egyik nyári igazolásánál, Josszi Benajunnál ugyanis olyan súlyos sérülést állapítottak meg, amely könnyen az egész szezonjába kerülhet.

 

 

 

Hosszú hónapokra kidől Benajun, akinél Achilles-ínszakadást állapítottak meg az izraeli futballválogatott orvosai. A Liverpooltól érkezett középpályás alighogy összeszedte magát a Newcastle elleni, vesztes Ligakupa-meccsen elszenvedett vádlisérülésből, újra maródi lett.

"Azért imádkozom, hogy csak három hónapot kelljen a pályán kívül töltenem, de arra számítok, hogy fél évig is elhúzódhat a felépülésem. A specialista azt mondta, hogy mûtétre van szükségem." - nyilatkozta a The Sun lapnak Benayoun.

A középpályás már Londonba való átigazolását követõen fájlalni kezdte az Achillesét, ám a Kékek orvosai úgy vélték, hogy nem kell beavatkozást végrehajtani rajta. Szeptember 22-én aztán a Newcastle United elleni mérkõzésen vádlisérülés miatt idõ elõtt kényszerült elhagyni a Stamford Bridge gyepét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr462355892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása