Maruan Samah büszke a marokkóiságára, habár háláját fejezte ki a jelenlegi francia szövetségi kapitány, Laurent Blanc irányába, aki azzá tette, aki ma ő.

 

 

 

Az Arsenal csatára tavalyig a francia irányítása alatt dolgozott, majd a nyáron új kihívások után nézve mindketten elhagyták a Bordeaux-t.
Samah Észak-Londonba költözött, hogy a Premier Leagueben is letegye a névjegyét, míg korábbi főnöke a Les Bleus irányítását vállalta magára.

„Blanc nagyon sok önbizalmat adott nekem. Nem az a fajta edző volt, aki tíz órát dolgoztatott a nap folyamán. Néha pár szó is elég volt itt-ott, hogy jobb játékossá tegyen.”

„Nem sok idő telt el az aktív futballtól való visszavonulása óta, így elmondható, hogy még ösztönösen benne volt a foci, úgy érezte a játékot, mint mi. Nagyon sok önbizalmat adott nekem az a pár év, amit vele dolgozhattam. És ennek az önbizalomnak köszönhetően olyan dolgokat próbáltam ki a pályán, amik egyébként eszembe sem jutottak volna.”
Így a marokkói csatár. 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr492355927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása