Sunderlandbe látogatott a nem éppen legjobb passzban lévő Manchester.A Stadium of Light-ban mindig is nehéz volt játszani,de a három pont begyűjtése kötelező volt a vörösök számára.Ferguson még nem tudta alkalmazni Rooneyt sem.Ez meg is látszódott a Manchester támadójátékán,mert nemhogy gólt nem lőttek,de kapura is alig.

 

Azért a Tottenham csak-csak behúzta soron következő meccsét.Az elmúlt héthez hasonlóan ,szombaton is hátrányból álltak fel,s nyertek.Több angol lap szerint ez a mérkőzés adta a forduló legjobbját,Rafal Van Der Vaartot.

Vasárnap a City meccsével "indult".Már az elején egy horrorisztikus belépő után Ben Arfának tört el a lába,Nigel De Jong jóvoltából.Bár a vezetést követően még egyenlített a Newcastle a City a végén még egyet gúrított ezzel otthon tartva a három pontot,valamint második helyre zárkóztak fel.

Egyre jobban süllyed a Liverpool.Benne van,hogy botladoznak ,de az újonc,az újságok szerint egyértelmű kieső Blackpoolt illene megverni...Nem sikerült,sőt még csak egy döntetlent sem értek el,otthon égtek le 1-2-re.És bizony az újságoknak újat kell kitalálniuk...



A forduló rangadójával zárult a nap,és a hétvége egyben .A Chelseahoz látogatott az Arsenal.A vendégek nem is kezdtek rosszul beragadt a Chelsea.A félidő vége felé azonban kezdett éledni a hazai gárda,ezt egy Drogba lövéssel jelezve.Sőt sikerült is gólt szereznie egy csodálatos megoldás után.Ramires vesztette el a labdát a tizenhatos körnéykén,ám harcosságának köszönhetően visszaszerezte,majd gyönyörűen szöktette Ashley Colet aki középre gurított és Drogba sarokkal a kapufát érintve jutatta a labdát a hálóba.EL is dönthette a félidő közepén a mérkőzést Anelka miután kicselezte Fabianskit,de kicsit kisodródva üres kput nem találta el.Ám a bomba megszólalt a 85.pecben.Alex állhatott a labda mögé ,és egy jó húsz méterre a kaputól elvállalta,és a labda olyan ívet tett meg,ami védhetetlenné vált.




 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr602347602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása