Tippmix őlő egy hétvégét rendeztek a hétvégén.Először jött a Chelsea,az Arsenal,a Manchester, a Tottenham .

Rangadóval kezdődött a forduló.A vendég Cityhez látogatott a Chelsea.A vendégek nem találtak fogást a jól felkészülő Citizenen,csak egy kapufáig jutottak még a szünet előtt,Ivanovic fejelhetett,s miután visszapattant a labdát Hart kezébe fejelte.A második félidőben azonban jött a Chelsea-ölő Tevez.Ramires vesztette el középen a labdát ,Ashley Cole pedig (hibásan) a tizenhatoson belülre tolatott,s nem is zavarta az argenínt,aki büntetett.Nem változott az eredmény ,elszenvedte első vereségét a bajnokságban a Chelsea.

 

Szenvedzek a Fly Emiratesben.Az ember nem is kapná fel a fejét,ha ezt hallja,mert általában aki oda látogat,nem viszi haza a három pontot.De ebbena  fordulóban ez máshogy történt.A sokkal esélytelebebb West Brom utazott Londonba,és óriási meglepetésre vezetett 0-3-ra is.Ezt még Nasri feltornázta 2-3-ra ,de több nem volt Wenger fiaiban...

Kezd középcsapattá süllyedni a Liverpool? Vagy csak még nincs összeszokva a Hodgson féle "team"?Egy biztos,ha nem is most,de ki fog derülni.A hétvégén a Sunderlandet fogadták,meg is szerezték a vezetést,Kuyt révén,de Bent fordított még a szünet előtt.Erre még tudott válaszolni a 'Pool,de több nem volt bennük.

 

Kezd magára találni a West Ham.Még az ötödik fordulóban idegenben csentek el pontot a Stoketól,a mostani hétvégén a Tottenhamtól raboltak el pontoKAT.Merthogy, a 28.percben megszerezte a vezetést Piquionne ,s ki is húzták a meccs végéig.

A Manchester United előtt lehetőség állt,hogy közeledjen a Chelsea felé,miután ők kikaptak.Meg is volt ár az esélye,hiszen a gyengébb erőket felvonultató Boltonhoz látogattak.Rooney nem találja formáját,s azóta nem is megy annyirág a manchesterieknek.Kétszer is egyenlítettek,de fordítani nem tudtak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr462329975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása