Meccs hír: Chelsea-WBA

2010.08.16. 17:26

 

 

 

 

 

 

 

Chelsea 6-0 West Bromwich Albion 
Gólszerző: Malouda (5, 90) Drogba (45, 55, 67) Lampard (62) 
Nézőszám: 41,589 személy
 

 


A 6. percben Didier Drogba végezhetett el szabadrúgást a tizenhatos elõterébõl. A nem túl jó lövést Scott Carson meg akarta fogni – sikertelenül, a mellre vett labda kipattant a kapusról. Carson hiába védte másodszorra Mikel ismétlését, harmadik „nekifutásra" Florent Malouda már nem hibázott, 1-0!



A folytatásban is Carlo Ancelotti csapata irányított, uralta a mérkõzést, sokkal pontosabb volt riválisánál, amely néha ugyan eljutott a londoni kapu elé, de jóval kevesebbszer találta el a kaput, mint a bajnokcsapat.

A fogadóirodáknál az elsõ találat után 40-szeres pénzt ígért a West Brom-gyõzelem. Késõbb kiderült, az oddsmesterek nem kockáztattak túl sokat, a birminghamieknek esélyük sem volt a végsõ sikerre.

Gyakorlatilag még a szünet elõtt eldõlt az összecsapás sorsa, akkor, amikor Drogba megszerezte elsõ gólját. Lövése ezúttal jobban sikerült, mint a hatodik percben: közvetlenül a kapuba csapódott a labda. Igaz, ehhez kellett az is, hogy a vendégsorfal szétrebbenjen... 2-0!

A második félidõ elején az elõzõ szezon gólkirálya megduplázta találatai számát. Az 54. percben Drogbának könnyebb dolga volt: közelrõl kellett betalálnia egy kapu elõtti kavarodást követõen, 3-0!

A Chelsea-henger pedig nem akart leállni. Nem sokkal késõbb Nicolas Anelka zseniális ütempasszal hozta helyzetbe Ashley Cole-t, az angol válogatott hátvéd azonban a jobbnál is jobb helyzetet keresett, ergo önzetlen volt: a nem sokkal késõbb lecserélt Frank Lampardnak készítette le a labdát. Az elõzõ idény legeredményesebb középpályása könnyedén helyezte a West Brom kapujába a negyedik találatot, 4-0! Még mindig csak a 62. percnél tartottunk!

A 67. percben az elõzõ szezonban 29-ig jutó Drogba tette fel a koronát teljesítményére, szép átlövése után máris mesterhármast ünnepelve, 5-0!

A folytatásban úgy tûnt, újabb találat nem születik, Malouda azonban a ráadásban közelrõl kialakította a 6–0-s végeredményt, ami után rögzíthetjük: a Chelsea imponáló teljesítménnyel kezdte az új bajnokságot.6-0!
 

A WestBrom kispadján,a volt Cheseas DiMatteo ült ,s a mérkőzés közben el is érzékenyült.


 

Bajnokhoz méltó, magabiztos játékkal kezdett a Chelsea a West Brom ellen, a hozzáállás pedig hamar meghozta a várt eredményt.

 

Összefogaló a mérkőzésről:  

Szerző: nWnC*

Szólj hozzá!

Címkék: hír meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr92225950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása