Liverpoolt vert a kis német csapat

 

A Liverpool második felkészülési mérkpzését játszotta,de ezen a mérkőzésen sem zörgették meg az ellenfelük kapuját.

 

 

 

Az erősen tartalékos Liverpool Micsanszki szépségdíjas találatával maradt alul.Mersey-parti csapatban ezen a mérkőzésen mutatkozott be a friss szerzeményük Jovanovic.

Cityt vert a New York

 

Kettő-egyes vereséget szenvedett Thierry Henry új klubjától, a New York Red Bullstól az angol élvonalbeli Manchester City együttese az Egyesült Államokban.

 

 

 

A nyáron megerősödött klub egyetlen gólját Jo szerezte.

Legyőzte az MU-t a Kansas


 

Kétes bírói döntések után kapott ki a Manchester Amerikában.Ezúttal a Kansas City Wizards volt az ellenfelük.

 

 

 

 

Felkészülésük során első vereségüket szenvedték el a "vörös ördögök".A vezetést a hazai csapat szerezte meg ,majd ezután büntetőt kapott a Manchester,sőt a szabálytalankodó játékost még a szünet előtt lezavarta a pályáról a játékvezető.A tizenegyest Berbatov értékesítette.Rá egy percel azonban egy szöglet utáni fejes a kapufáról a gólvonalra vágódott,s azt a bírók benntlátták és (tévesen) gólt ítéltek.


 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr132179725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása