Stoke döntelten a Nottssal

 

 

A Craig Short által irányított Notts Countyval nem bírt az első osztályű Stoke.

 

 

A volt ferencvárosi szakvezető, Craig Short irányította angol harmadik ligás Notts County gól nélküli döntetlent játszott a Premier League-ben szereplő Stoke Cityvel felkészülési mérkőzésen csütörtök este.

A PL újonca döntetlent ért el a Kilmarnock ellen

 

 

A Championshipből idén feljútó gárda ,csak egálra tudta hozni a felkészülési mérkőzését a skót gárda ellen.

 

 

Csütörtök este pályára lépett a Premier League abszolút újonca, a Blackpool is: Ian Holloway legénysége 2–2-es döntetlent ért el a skót élvonalbeli Kilmarnock ellen.

Egy Obertannal volt jobb az MU

 

 

Egy góllal verte a Philadelphiát a tartalékosan felálló Manchester.A győztes gólt Obertan szerezte.

 

 

Ferguson a mérkpzés után a győztes gólt szerző Obertant dicsérte.„Gabbyben gólok vannak, efelől nincs kétség. Remekül időzítette a beindulását, szép passzt kapott, szépen is fejezte be. Ilyen meccsre volt szükségünk, a Union agresszív és erőteljes játékot játszott, megnehezítette a dolgunkat. Jobbak voltak, mint gondoltam".

Carlsberg kupát nyert a Bolton

 

 

A rendes játékidőben egál volt az eredmény ,de tizenegyeseknél jobbnak bizonyult az angol gárda.

 

 

Az észak-amerikai túrán járó csapatok közül a Bolton Wanderers 1–1-et játszott a Torontóval, majd tizenegyesekkel 4–3-ra legyőzte a Carlsberg-kupáért játszott mérkőzésen a kanadai csapatot. Jussi Jääskeläinen két tizenegyest is védett, Bogdán Ádám nem kapott szerepet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr532170888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása