Arsenal győzelem Ausztriában.

 

 

Samir Nasri duplájával és Henry Lansbury góljával 3-0-ra nyert az Arsenal kilencezer néző előtt Liebenauban. 

 

 

 

A francia irányító alig több, mint negyedóra után betalált, aztán még a szünet előtt kanyarintott a kapuba egy Wilshere által kiharcolt szabadrúgást. 
A folytatásban Emmanuel-Thomas passzát értékesítette Henry Lansbury, ezzel végleg el is dőlt minden. A különbség lehetett volna nagyobb is, ha Samah, Rosicky vagy Koscielny nem hibázza el helyzetét. Fabregas és Van Persie még nem csatlakozott a kerethez.

Beragadt a 'Pool


 

A Liverpool döntetlennel kezdte a felkészülését.

 

 

 

A Liverpool Svájcban rajtolt, miután a hétközi, el-Hilal elleni meccse elmaradt. Az első félidőben lerendezhette volna ellenfelét az angol sztárcsapat, de Ngog és Aquilani is kihagyta ziccerét. A másik oldalon Cavalieri húzta le a rólót a helvétek előtt, az argentin kapust a szünet után Gulácsi Péter váltotta. A második félidőben nem találták a rést a pajzson a csapatok, így gólnélküli döntetlennel debütált Roy Hodgson a Pool kispadján.

                   

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr262168099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása