A West Ham United hazai pályán 2–1-es előnyt harcolt ki az angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első mérkőzésén a Birmingham City ellen.  

 

 

 

 

A negyeddöntőben a Manchester Unitedet hatalmas meglepetésre simán elgázoló West Ham egy kapu előtti kavarodást követően Mark Noble lövésével szerzett vezetést, de erre a City még egy Liam Ridgewell-fejessel válaszolni tudott.

A West Ham az 59. percben emberhátrányba került (Victor Obinna sarokkal érzékeny helyen találta el a háta mögött álló Sebastian Larssont), de ennek ellenére sikerült kiharcolnia a győzelmet: a csereként beállt Carlton Cole volt eredményes, igaz, ehhez Ben Foster nagy hibája is kellett. A korábbi MU-játékos nem tudta megfogni a támadó gyenge lövését, amely lábai között a kapuba csorgott.
A visszavágót két hét múlva, Birminghamben rendezik meg.

ANGOL LIGAKUPAELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
West Ham United–Birmingham City 2–1 (Noble 13., C. Cole 78., ill. Ridgewell 56.)
 

MA:

Ipswich-Arsenal 20:45

TV:Sport1
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr842579162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása