A két jó formában lévő csapat meccsét Danny Welbeck fejese döntötte el, a Sunderland ezzel már a hatodik a bajnokságban.A Manchester United kölcsönben szereplő csatára a 32. percben egy közeli csukafejessel vette be Jaaskaleinen kapuját, miután az pont elé ütötte vissza Darren Bent lövését. A meccsen a Sunderland játszott veszélyesebben, Bent kapufát lőtt, akár több góllal is nyerhettek volna a hazaiak.
A Boltonnak nem volt válasza a Sunderland játékára, legnagyobb helyzetüket Craig Gordon talán az idény védését bemutatva hárította: Zat Night az első félidőben alig egy méterről lőtte kapura a labdát, a kapus hihetetlen feflexmozdulattal, visszafelé vetődve ütötte azt ki a kapu torkából.
A Bolton a második félidőben sem tudott felülkerekedni a lelkesen és szervezetten játszó hazai csapaton, mely ezzel a győzelemmel a tabella hatodik helyére ugrott fel.
 

 

Sunderland - Bolton Wanderers 1-0 (1-0)
Gól: Wellbeck ('32)
Sunderland: Gordon - Onuoha, Ferdinand, Mensah, Bardsley - Henderson, Cattermole, Richardson - Welbeck, Gyan, Bent
Bolton: Jaaskelainen - Ricketts, Cahill, Knight, Robinson - Taylor, Holden, Muamba, Petrov - Elmander, Kevin Davies
 

További eredmények:
Blackburn - West Ham 1-1
Gól: Nelsen 51., ill. Stanislas 78.
 

Az összes vasárnapi meccs, így a hétvége csúcsrangadója, a Chelsea - Manchester United találkozó is áldozatául esett az Angliában tomboló havazásnak.Szombat délelőtt folyamán egymás után jelentették be a klubok, hogy nem képesek megrendezni soron következő bajnoki mérkőzésüket. A sort a Wigan nyitotta, majd sorban a többiek, a Liverpool, a Birmingham City és az Arsenal is bejelentették, kénytelenek elhalasztani a mérkőzést. Aztán a Stamford Bridge-ről érkezett rossz hír, Londonban már most látják, hogy nem képesek biztonságosan lebonyolítani a vasárnapi Chelsea - Manchester United mérkőzést. Később mindhárom vasárnapi meccset elhalasztották.
A problémát egyébként sehol sem a pályák rossz állapota okozza, a pályafűtés miatt azok tökéletes állapotban vannak. A közlekedés azonban mindenütt nehézkes, Londonra fél óra alatt tíz centiméter hó hullott le, és máshol sem jobb a helyzet. Sok helyen a tömegközlekedés is leállít, ezért a városvezetések, a klubok és a helyi rendőrségek úgy látják, nem tudják garantálni a nézők teljes biztonságát.
 

 

A Premier League 18.fordulójában elhalasztott meccsek:
Arsenal v Stoke
Birmingham v Newcastle
Chelsea v Manchester Utd
Liverpool v Fulham
Wigan v Aston Villa
West Brom v Wolverhampton
Blackpool v Tottenham
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr622527506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása