Ramsey újra munkában!

2010.10.14. 16:29

 

Ismét edzésbe állt a februárban kettős lábtörést szenvedő Aaron Ramsey. Az Arsenal középpályása a felépülés utolsó fázisába lépett, novemberben már játszhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor Ryan Shawcross, a Stoke City védője februárban kíméletlenül beleszállt Aaron Ramseybe, sokan a walesi tehetség karrierjének végét vizionálták.
Szerencsére erről szó sincs, sőt: a középpályás csütörtökön beszállt a közös munkába, és az Arsenal edzőpályáján a többiekkel együtt gyakorolt.
A játékos ezzel belépett a felépülés utolsó szakaszába, és már csupán az állóképességén kell javítani, hogy újra tétmérkőzésen szerepelhessen. A menedzser, Arsene Wenger csodálja Ramseyt.
"Fantasztikus, hogy nemrég még a pályafutásáért kellett aggódni, most pedig már ismét az edzőközpontban láthatjuk mosolyogni."
Arra azért még várni kell, hogy Ramsey "élesben" is futballozhasson, de novemberben ez a pillanat is elérkezhet.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr162371911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása