A Kékek csapatkapitánya a Montenegró elleni Eb-selejtezõt megelõzõ edzésen szenvedett hátsérülést, emiatt vissza is tért klubjához. 

Jelenleg bizonytalan, hogy milyen jellegû a probléma, de az angol klub egy közleményt adott ki a hivatalos honlapján az ügyben:

"John rosszul ért talajt a nemzeti csapat tréningjén, a védõ háta görcsölni kezdett. A válogatott orvosa megállapította, hogy jobb, ha visszatér a klubjához. Az elkövetkezendõ napokban részletesebben is kivizsgáljuk a sérülését." - olvasható a klub közleményében.

A Chelsea nyolc nap alatt három meccset játszik, elõbb szombaton a Villa ellen a bajnokságban, majd kedden a Szpartak Moszkva ellen a BL-ben, aztán ismételten egy bajnoki következik, méghozzá a Wolves-szal szemben.
A másik középsõ védõ, Alex szintén sérüléssel küszködik, neki a combjával akadtak gondjai az Arsenal elleni gyõztes meccs után. Emiatt a brazilnak minden bizonnyal ki kell hagynia az Aston Villa és a Szpartak elleni összecsapásokat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr942369279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása