Arsenal-meccsel kezdődött ,vagy folytatódott a szezon.A Blackburn vendégei voltak,s a jó formában lévő Walcott góljával meg is szerezték a vezetést.Erre még jött a válasz,Diouf talált be Almunia kapujába.A második félidőben Arshavin szerezte emg ismét a vezetést a londoniaknak,s állította be a végeredményt.

Hazai pályán az újonc Blackpool ismét egy szép eredményt ért el.Ezúttal a Gera nélkül felálló Fulham volt az ellenfél.Megszerezték a vezetést ,de még fordítani tudtak,ám a végén sikerült gólt szereznie Holloway fiainak.

 

 

A forduló meglepetése a White Hart Lane-n esett.A Tottenham az eddig pocskul szereplő Wigant fogadta.A vendégek a 80.percben megszerezték a vezetést Rodallega révén,s ezt meg tudták tartani a mérkőzés végéig.A FORRDULÓ MEGLEPETÉSE

Nyert a Chelsea is,de msot enm egy sima győzelmet arattak.A Stoket fogadták és tudták legyőzni őket 2-0 arányban,Malouda góljával,amit egy védő John Terry készített elő.A második találatot Drogba szerzezte tizenegyesből.

 


 

A Manchester is nyert,miután hazai pályán könnyedén verték a West Hamet.Az első gólt Rooney,a másodikat Nani,s a harmadikat Berbatov jegyezte.

A Liverpool csak kiszenvedte a győzelmet az újonc ellen hazai pályán.Sokáig úgy tűnt gól nélküli döntetlen lesz a vége,de ezt Torres másképp gondolta,gól lőtt,és ezzel begyűjtötte a három pont a Liverpool.

A City a Sudnerland vendége volt.A győzelem nem sikerült,de még csak a döntetlen sem,bár volt esélye megszerezni a vezetést a Citynek(Teveznek csak az üres kapuba kellett volna lőnie),a végén mégis kikaptak.Az utolsó pillanatokban tizenegyeshez jutott a Sunderland és Bent nem hibázott.A FORDULÓ MEGLEPETÉSE

 

A rossz formában lévő Aston Villa is nyert,a szintén rossz formában lévő Everton ellen hazai környezetben.A FORDULÓ RANGADÓJA

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr372258273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása