A folytonos sérülések miatt bejelentette vissazvonulását a tehetséges angol hátvéd,Sam Hutchinson.

 

 

 

 

A fiatal védõ még kilenc évesen csatlakozott a Kékek Akadémiájához, sorba véve a fokozatokat eljutott odáig is, hogy behívták az Angol 18-, illetve 19 év alatti válogatott csapatba.
Sajnálatos módon a bimbózó karriernek itt vége szakad, nem jön a következõ fokozat. Samet már eddig is akadályozta sérülése a rendszeres játékban, de most a pontot is rátette arra a fránya "i" betûre.
A hivatalos jelentés a csapat hivatalos honlapjáról származik:
"Sam Hutchinson bejelentette visszavonulását a profi labdarúgó karrierjébõl. A 21 éves védõ térde sajnos újra megsérült, ami az elmúlt három szezonban is nagyon akadályozta a kibontakozásban. Ezek után az a megállapítás született, hogy nem lesz képes kellõképpen felépülni, annyira, hogy az megfeleljen az elvárásoknak.
A Chelsea Football Club továbbra is segíteni fogja Hutchinsont, az Akadémiánkon fog dolgozni, valamint egyetemre fog járni, ahol majd sporttudományt tanul. Késõbb még edzõi képesítést is kaphat."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr502235264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása