Meccs hír: MU-Newcastle

2010.08.17. 11:52

 

 

 

 

 

 

 

Manchester United 3-0 Newcastle United 
Gólszerző: Berbatov (33)Fletcher (41)Giggs (85) 
Nézőszám: 75,221 személy
 

 

Jobban kezdte a találkozót az „vörös ördögöket” két éve az Old Traffordon megviccelő Newcaste United, és 21 éves Andy Carroll révén kétszer is megszerezhette volna a vezetést, előbb azonban egy szöglet után nagyon nagy helyzetből, 6 méterről a jobb sarok mellé bólintott, majd középre tartó távoli lövését védte magabiztosan Van der Sar.

A manchesteriek gyengécske átlövésekkel próbálkoztak ezidőtájt, nem sok sikerrel. A játékrész felétől kezdve azonban fokozatosan átvették a kezdeményezést a hazaiak, és bár a 31. percben Berbatov lefejelt labdáját Rooney fordulásból a léc fölé vágta 6 méterről, két perccel később egy labdaszerzést követően Scholes nagyszerű bejátszását a bolgár támadó hasonló távolságról a jobb alsó sarokba lőtte. 1-0!

A 42. percben a bal szélen Nani passzolt Evrához, a francia játékos középre adott, Rooney még hozzáért a labdához, amely így Fletcher elé került, ő pedig egy fordulás után 6 méterről a kapuba lőtt. 2-0!



A második félidő tizedik percében felpörögtek az események, előbb Scholes került a földre Coloccini mellett gyanús körülmények között a 16-oson belül, majd az ellentámadásból Carroll újabb távoli lövését fogta a hazaiak holland kapusa. Az újabb kontrából Rooney középre adását húzta ki Perch nagyszerűen a hosszún érkező Berbatov előtt, majd pár másodperccel később az angol válogatott támadó már pontosan játszott a bolgár elé, aki azonban kevéssel eltévesztette a bal alsó sarkot.

A vendégek hiába próbálkoztak, szépítő gólra nem futotta erejükből, ehhez legközelebb talán Ameobi állt, aki Barton bal oldali beadása után közelről a bal sarok mellé fejelt.

A hazaiaknál a nagyon aktív Berbatov próbálkozásai hordozták magukban a gólt, újabb találatot azonban nem ő, hanem Scholes újabb mesteri labdája után kapáslövéssel jelentkező Giggs szerzett, aki kialakította a 3–0-s végeredményt.3-0!


Az angol labdarúgó-bajnokság  1. fordulójának záró mérkőzésén a Manchester United hazai pályán Dimitar Berbatov, Darren Fletcher és Ryan Giggs góljával 3–0-ra legyőzte az újonc Newcastle Unitedet

 

 Berbatov (33)

Fletcher (41)

Giggs (85)

Szerző: nWnC*

Szólj hozzá!

Címkék: hír meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr82227679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása