Újabb kapushiba okozta a Chelsea vesztét

 

Megégett ismét a Chelsea... Rá jár a rúd mostanában a csapatra,hiszen az Ajax elleni meccsen egy kapushiba miatt kaptak ki,akkor Turnbull hibázott,most a Frankfurt ellen pedig a portugál Hilário.

 

 

Két kapitális kapushibából alakult 1-1-re az állás. Az első félidőben Hilário egy hazaadást követően kalandozott el a tizenhatos előterében, elválasztották a labdától, amelyet Ochs emelt az üres kapuba.A bombameglepetés nem maradt el, Halil Altintop tizenegyesből döntötte el a meccset az Eintracht javára.

Kapushiba volt a Gladbach szerencséje

 

 

Német kiscsapattól szenvedett vereséget a Liverpool vasárnap délután, miután a hazai pályán, 51 ezer néző előtt szereplő Borussia Mönchengladbach 1-0-s győzelmet aratott az angol csapat felett.

 

A találkozó egyetlen gólját egy borzalmas védelmi hiba előzte meg, Cavalieri kapus rövid kigurítását katasztrófálisan vette át Daniel Sánchez Ayala, a labdára Karim Matmour csapott le és a 8. percben a jobb felsőbe lőve győztes gólt szerzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr112196530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása