Védelmi hibák okozták a Chelsea vesztét.

 

Második felkészülési meccsén vereséget szenvedtek a kékek.A védelem átlagéletkora nem érte a húszat.

 

 

 
 

A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, miután Jeffrey Bruma a 6. percben a saját kapujába talált. Daniel Sturridge ugyan egy szép egyéni megmozdulás után egalizált, de Ross Turnbull hibája után hamarosan ismét a piros-fehéreknél volt az előny. A kapus tizenhatos oldalánál elvétette a labdát, amelyre Siem de Jong csapott le, és az üres kapuba helyezett.
A második félidőben is inkább az Ajax akarata érvényesült, az amszterdamiak több nagy lehetőséget is elhalasztottak, hogy 3–1-re módosítsák az állást, ám egy formás akció az utolsó percben mégis növelni tudták az előnyt: Daley Blind jobb oldali centerezése után a dél-koreai Szuk Hjun Jun állította be közelről a végeredményt.
 

Az újónc góljával nyert a West Ham

 

 

1-0 arányban tudott nyerni a West Ham a skót ellenfelével szemben,a győztes találatot éppen az újonnan igazolt Hitzsperger lőtte.

 

 

Az Ausztriában edzőtáborozó West Ham United 1–0-ra legyőzte a görög bajnok Panathinaikoszt. A londoniak gólját a nyáron szerződtetett Thomas Hitzlsperger szerezte szabadrúgásból. A „kalapácsosok" hálóját a második félidőben Kurucz Péter őrizte, és a klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint több remek védést is bemutatott.

 

További eredmény :

Forfar Athletic–Everton 2–3

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr172172536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása