Arsenal győzelem az alsőbb osztályú Barnet ellen

 

Könnyed sikert aratott az Arsenal ,még a VB-n szereplő játékosok nélkül is. Bemutatkozott az újonnan igazolt Chamachk és Koscielny.

 

 

 

A negyedosztályban játszó Barnet nem volt méltó partnere az Arsenalnak, az „ágyúsok" könnyedén győztek 4–0-ra. A londoni nagycsapat Andrej Arsavin góljával már a 3. percben vezetést szerzett, majd Jay Simpson duplázott, a végeredményt ,pedig Samir Nasri állította be.

Egygólos győzelem a bajnokcsapattól

 

 

A sérülésből visszatérő Essien góljával nyerte az első felkészülés mérkőzését a londoni gárda.

 

 

 

A Chelsea együttesébe hosszú sérülés után visszatért Michael Essien, illetve a vb-t szintén sérülés miatt kihagyó John Obi Mikel. Rajtuk, Petr Cechen és Alexen kívül a fiatalok kaptak lehetőséget a bajnoki címvédőben, amely egy óráig úgy tűnt, nem bír a Crystal Palace-szal: a „sasok" tartották 0–0-s döntetlent. Aztán jött Essien, aki egy látványos akció után ballal laposan a jobb sarokba lőtt, így a „kékek" győzni tudtak.A mérkőzésen több oylan fiatal tehetség kapott szerepet ,aki csak most debütált a nagycsapatban.

Megégett a Fulham

 

 

A harmadosztályú Bournemouth még a vezetést is megszerezte ,de a Fulham becsületét Zamora mentette meg

 

 

 

A  Fulhamet a megbízott menedzser, Ray Lewington irányította a harmadosztályú Bournemouth ellen, a londoniak a vb-n szereplő játékosok (Schwarzer, Paintsil, Dempsey, Senderos, Dikgacoi, Etuhu) nélkül álltak fel. Gera Zoltán a kezdőcsapatban kapott helyet, s két lövéssel vétette magát észre. A vezetést Anton Robinson bombájával a házigazdák szerezték meg, Bobby Zamora a 26. percben egyenlített. A második félidő legnagyobb helyzetét az egy az egyben kilépő, majd a kapusba lövő Gera hibázta el, a magyar támadó középpályást nem sokkal később David Elm váltotta.

Nyert a Newcastle is

 

 

A Carlisle otthonában nyert a Newcastle 3-0 arányban.

 

 

 

Győzött a Newcastle United is, méghozzá nagyon simán a Carlisle otthonában. Leon Best, Nile Ranger és Haris Vukcic voltak a „szarkák" gólszerzői, Kádár Tamás kisebb sérülés miatt nem játszott.

Ausztrált vert az Everton

 

 

Ausztráliában nyert felkészülési meccsen az Everton.

 

 

 

Az Everton 2–1-re győzött az ausztrál A-League-ben szereplő Brisbane Roar ellen, a liverpooliak ezzel minden ausztrál profi ligás ellenfelüket legyőzték a túrájukon. Az Everton Jack Rodwell remek góljával szerzett vezetést, majd Kosta Barbarouses egyenlítése után a hajrában a Strasbourgtól igazolt Magaye Gueye találatával döntötte el a mérkőzést.

Darlington otthonában diadalmaskodott Fülöp csapata

 

A negyedosztályú gárdát a korábbi Chelsea játékos góljával verték meg.


 

 

A Sunderland keretében Craig Gordon sérülése ellenére sem kapott helyet Fülöp Márton, így nem volt magyar érdekeltség a „fekete macskák" mérkőzésén. A Sunderland végül a rutinos holland szélső, Boudewijn Zenden góljával győzött 1–0-ra.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr102158812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása