A sok gólok fordulója...

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bajnok Chelsea zsinórban második hatosát gurította, a mostani áldozat a Wigan volt, amely rossz kezdése immár rémálommá vált. Mindannyian sajnáljuk szegény kapust, Chris Kirklandet: már így is hátproblémákkal bajlódik, most pedig egy hét leforgása alatt 10-szer kellett a labdáért a kapuba hajolni



 

Remekül kezdte a szezont a Bolton: A Fulham ellen pontot szereztek, a West Ham ellen pedig hozták a már megszokott győzelmet, ezúttal 3–1- lett. A meccs gólját Matthew Upson szerezte, aki Robert Green elől csukafejessel juttatta a labdát saját kapujába.
Upson bátran előzte meg a boltoni Kevin Daviest, aki csak álmodozhat ilyen befejezésekről. Hogy a helyzet még rosszabb legyen, miközben Davies kapáslövéssel próbálkozott, telibe találta Upson arcát, akinek eltört az orra…



Egy héttel a wigani verés után a Blackpool leszállt a földre, az Arsenal a hétvége másik hatosával küldte haza őket. Ez sajnos nagyon feltüzelte az Emirates hangosan beszélőjét, aki igen kellemetlenül az Ágyúsoknak csak a keresztnevét kiabálta, abban a reményben, hogy a szurkolók majd befejezik és ők kiáltják a vezetéknevet. Tegyünk egy próbát…
Az Arsenal és az angol válogatott szélsője Walcott kisebb meglepetésre mesterhármast szerzett.Arshavin tizenegyesből talált be, Diaby magának alakította ki a helyzetet és az új fiú, Chamack is megkezdte a gólgyártást. Az Anfielden bemutatott gyenge játék után többen leírták az Arsenalt, de az Ágyúsok visszavágtak és ismét bajnokesélyesek, minimum hétvégéig.




 

Az utolsó 6–0 mindenkit alaposan meglepett: a Newcastle tömte ki a szárnyaszegett Aston Villát. Andy Carroll karrierje első mesterhármasát szerezte a Newcastle színeiben, a szivaros Joey Barton hatalmas gólt szerzett, így most meg kell válnia bajuszától, miután megígérte, hogy az első győzelemig növeszti. A magát a „legjobb angol középpályásnak” tartó Barton a manchesteri Gary Neville-től lopta az ötletet, aki 20 éve kitalálta, hogy bajuszt növeszt egészen addig, amíg a szomszéd Manchester City nem nyer valamit. Ne add fel, csak kezdd el!A FORDULÓ MEGLEPETÉSE!




Végül, a Manchester United tavalyi második legeredményesebb góllövője Mr. Own Goal azaz az öngól volt, aki idén sem vesztegeti az idejét, és a Fulham ellen beköszönt. Tavaly annyi gólt szerzett, mint a 30 millió fontos Dimitar Berbatov; rajta lesz a szemünk, hogy idén ki győz. Lehet, besegít majd Michael Owen és Chicharito is.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierleaguenews.blog.hu/api/trackback/id/tr882246671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása